Stien ved Svartsjøen forbedres

Kristin Lund Austvik (Kvikne Utmarksråd), Trygve Estensgård (grunneier) Kari Nystuen (grunneier) og Eli Grete Nisja (Forollhogna Nasjonalparkstyre) la steinheller på stien og planla nye treklopper i strålende oktobersol. Foto: Kari Nystuen

Stien som starter ved Gamma ved Svartsjøen og går opp til Ruv ligger i et myrlendt terreng, og det er vanskelig å gå der uten å bli bløt på beina. Derfor har grunneierne, Utmarksrådet og Nasjonalparkstyret bestemt seg for å gjøre noe med det, og det vil bli lagt en blanding av steinheller og treklopper på de bløteste partiene ved sjøen.

Arbeidet med å legge steinheller er kommet i gang, og forhåpentligvis vil stien bli ferdig i løpet av forsommeren neste år.

En tur opp til Ruv kan varmt anbefales til de som har høstferie i kommende uke, og særlig hvis det blir sol og klarvær. Da kan man se langt og beskue mange flotte topper med toppfinneren.

God høstferie – og God Tur!

Stien opp til Ruv ble etablert i 2014, og Torgeir Svergja konstruerte og satte opp toppfinneren samme året.

Kvikne Hytteservice