Tjenester

Kvikne Hytteservice er en bedrift som tar på seg serviceoppdrag fra hytteeiere på Kvikne (i Nord-Østerdalen) og omegn. Ta kontakt hvis du behøver hjelp, eller hvis du vil ha bedre tid til å senke skuldrene og slappe mere av mens du er på hytta.

Stadig flere velger å få andre til å hjelpe seg med renhold og vedlikehold av hytta for å få bedre tid til rekreasjon og avslapping selv.

Vi kan tilby fast avtale om vask etter at hytta har vært i bruk. Tenk så deilig å kunne slippe å tenke på all vaskingen du må gjøre på hytta. Når du skal hjem er det bare å låse hyttedøra – hyttevasken ordner vi!


Tjenester vi tilbyr er:


TILSYN: Vi kan ta en jevnlig sjekk om alt er i orden med hytta, eller etter uvær og strømbrudd. Les mer om tilsyn.


RENHOLD: Hvis du vil slippe å vaske, kan vi vaske hytta rett etter at du har dratt, eller like før du kommer. Les mer om rengjøring


VINDUSVASK: Vi kan vaske vinduer både utvendig og innvendig. Les mer om vindusvask.


KLARGJØRING: Vi kan sette på varmen og gjøre hytta klar til du kommer. Les mer om klargjøring.


INNKJØP AV VARER: Vi kan handle inn varer for deg på den lokale butikken og sette dem på plass i hytta før du kommer. Les mer om innkjøp av varer.


KLIPPING AV PLEN: Har du plen rundt hytta, kan vi klippe den for deg. Les mer om klipping av plen.MALING OG BEISING: Vi utfører male-og beiseoppdrag både utvendig og innvendig. Les mer om maling og beising.


RYDDING AV KRATT: Vi kan fjerne kratt med ryddesag. Les mer om rydding av kratt.


LEVERING AV VED: Hvis du kjøper ved lokalt på Kvikne, kan vi levere den til hytta. Vi kan også stable den for deg. Les mer om levering av ved


SNØMÅKING: Vi kan måke vei til hytta, uteplassen, og/eller måke snøen fra taket. Les mer om snømåking

Kontakt