Gavekort

Gavekort

Skal du gi en gave til noen som «har alt», eller noen som «ikke ønsker seg noe som helst»? Det å kjøpe gaver kan være ganske vanskelig. Da kan ett gavekort fra Kvikne Hytteservice kanskje være en fin gaveidé.

Ta kontakt hvis du vil kjøpe gavekort. Beløpet på gavekortet bestemmer du selvfølgelig selv, men vi anbefaler en minstesum på 500 kroner. Kortet sendes til kjøper via e-post så snart det er betalt, så skriver du ut kortet selv på din egen printer.

Gavekort fra Kvikne Hytteservice er gyldig i ett år fra kjøpsdato, og gjelder kun tjenester for hytter/hus på Kvikne i Nord-Østerdalen (fra Nåverdalen i nord til Nytrøa i sør).

Til mottageren av gavekortet:

Gratulerer med gavekortet! Vi håper du får stor glede av kortet du har fått. Her er en oversikt over våre tjenester, og du bestemmer selv hva du vil benytte gavekortet til. På kortet står det et unikt referansenummer som må oppgis når gavekortet skal benyttes. Pass på utløpsdatoen som også står på kortet.

Tips: Notér utløpsdatoen og legg inn varsel på kalenderen i god tid før datoen går ut, så du ikke glemmer å benytte deg av gavekortet! Det kan også være lurt å ta bilde av gavekortet i tilfelle du er uheldig å miste det.