Åpningsfest av oppgradert butikk

Ingrid Bakke og og Olav Ansnes var fornøyd med at mange tok turen på åpningsfesten. Foto: Kari Nystuen

De ansatte på Coop Kvikne har siden slutten av oktober jobbet med å flytte om på varer i butikken, samt økt antall varer i sortimentet. Tidligere har varene hatt en litt tilfeldig plassering, men nå får varene faste plasser, samt at det er har blitt mellom 250-300 nye varer. Det er nye varer i alle varegrupper, og Olav Ansnes fra Coop Oppdal håper dette vil øke snitthandelen på Coop Kvikne. Han er assisterende sjef fra Oppdal og har vært med i prosessen med å utvide sortimentet. Kaffekroken er også oppgradert med plass til flere som vil ha en kopp kaffe når de er innom butikken.  Lørdag var det feiring med kaffe og kaker, og Ingrid Bakke konstanterte fornøyd at det hadde vært veldig bra med besøk på åpningsfesten.

Ann Beate Holtan Innerdal ekspederte kunder i kassa. Foto: Kari Nystuen
En fornøyd gjeng koste seg med kaffe og kaker i den nye kaffekroken. Foto: Kari Nystuen
Ola Vormeland var også med på feiringen. Foto: Kari Nystuen

Kvikne Hytteservice gratulerer, og ønsker butikken lykke til med sin ny-oppgraderte butikk.

Vi oppfordrer samtidig alle til å bruke det lokale næringslivet på Kvikne mest mulig for å sikre at Kvikne skal fortsette å være ei levende bygd også i fremtiden.

Kvikne Hytteservice